Medewerkers

Bij Aarnoudse Advocaten B.V. staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Zowel een informele sfeer, goed contact met u als cliënt als professionaliteit en deskundigheid zijn kenmerken die ons kantoor karakteriseren. Om u een inzicht te geven in de personen die bij dit kantoor werkzaam zijn hebben wij de medewerkers van ons kantoor voor u op een rij gezet. 

De heer mr. Ph.J.N. (Philip) Aarnoudse.

Mr. Ph.J.N. Aarnoudse heeft na het VWO gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Hij is in januari 1987 afgestudeerd in Civiel Recht (burgerlijkrecht). Sinds 1989 is hij werkzaam in de advocatuur. Mr. Aarnoudse is begonnen in het arrondissement Utrecht op een kantoor in Barneveld. In 1993 is hij voor zichzelf begonnen in Deventer op de huidige locatie, Burgemeester van Heemstralaan 48. 

Mevrouw A.L. (Anita) van Oosterom

Mevrouw A.L. (Anita) van Oosterom is geboren op 15 juli 1986 te Hilversum. In 2002 heeft zij de MAVO afgerond en heeft toen de opleiding directiesecretaresse gevolgd op het ROC van Amsterdam, locatie Gooi en Vechtstreken, welke eveneens met succes is afgerond. In het verleden is zij werkzaam geweest bij diverse organisaties als secretaresse en officemanager, waaronder in het notariaat. Vanaf maart 2016 is zij werkzaam als fulltime secretaresse voor mr. Ph.J.N. Aarnoudse.

Mevrouw R. (Roxanne) Weelink

Mevrouw R. (Roxanne) Weelink is geboren op 28 maart 1996 te Hardenberg. In juni 2014 heeft zij de opleiding HAVO met succes afgerond. Momenteel volgt zij de MBO-studie Juridisch Medewerker. Vanaf 22 september 2016 loopt zij stage bij Aarnoudse Advocaten B.V.

Mevrouw S. (Seher) Güler

Mevrouw S. (Seher) Güler, geboren op 20 oktober 1992 te Vaassen (gemeente Epe). Vanaf februari 2013 heeft zij stage gelopen bij het advocatenkantoor. Mevrouw Güler volgt de HBO-opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening. Sinds juli 2014 is zij als oproepkracht/secretaresse werkzaam op het advocatenkantoor.